1500 TL üzeri ücretsiz kargo
1500 TL üzeri ücretsiz kargo
1500 TL üzeri ücretsiz kargo
AZE Aspir Yağı 100 ml
AZE Aspir Yağı 100 ml

AZE BİTKİSEL

AZE Aspir Yağı 100 ml

Hemen Al
features150 TL üzeri ücretsiz kargo
features10 gün içinde iade değişim
Ürün Açıklaması

Aspir Yağı (Safflower Oil), aspir tohumundan soğuk sıkım ile elde edilen, açık renkli ve hafif dokulu sabit yağdır. Nötr kokusuyla krem, losyon ve baz yağ karışımlarında taşıyıcı yağ olarak kullanılır.

  • INCI: Carthamus Tinctorius Seed Oil
  • CAS No: 8001-23-8
  • Botanik ad: Carthamus tinctorius
  • Elde ediliş: Soğuk sıkım
  • Devamını Göster
SEPETE EKLE
Yorumlar
Bu ürün için henüz yorum yapılmamış.

Çok Satanlar