AZE BİTKİSEL
AZE Ceviz Yağı 50 ml
150 TL üzeri ücretsiz kargo
10 gün içinde iade değişim
Ürün Açıklaması
Ceviz Yağı (Walnut Oil), ceviz içinden soğuk sıkım ile elde edilen, linoleik asit içeriği yüksek sabit yağdır. Hafif dokusuyla saç bakım, vücut yağı ve krem formülasyonlarında yağ fazı bileşeni olarak kullanılır.
- INCI: Juglans Regia Seed Oil
- CAS No: 8024-09-7
- Botanik Ad: Juglans regia
- Elde Ediliş: Soğuk sıkım
- Devamını Göster
SEPETE EKLE
Bu ürün için henüz yorum yapılmamış.