AZE BİTKİSEL
AZE Portakal Yağı 25 ml
150 TL üzeri ücretsiz kargo
10 gün içinde iade değişim
Ürün Açıklaması
Portakal Yağı (Orange Oil), tatlı portakal kabuğundan soğuk sıkım ile elde edilen uçucu yağdır. Tatlı ve parlak narenciye üst notasıyla sabun, temizlik ürünü, mum ve kolonya formülasyonlarında kullanılır.
- INCI: Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil
- CAS No: 8008-57-9
- Botanik ad: Citrus aurantium dulcis
- Elde ediliş: Soğuk sıkım
- Menşei: Brezilya
- Saflık oranı: %100 — seyreltilmemiş, katkısız
SEPETE EKLE
Bu ürün için henüz yorum yapılmamış.